KILA Consulting AB

KILA Consulting AB är verksamt inom järnvägsbranschen som leverantör av produkter (Agentur), service och konsulttjänster på den Nordiska och Baltiska marknaden.

Vi är 2 kolleger som driver företaget, Bo Nilsson och Lennart Wikström.
Bo Nilsson är VD och ansvarar för försäljning och teknisk support/konsultation medan Lennart Wikström är ordförande och ansvarig för orderhantering, ekonomi och övrig administration.
Tillsammans med våra partners har vi de mest erfarna serviceteknikerna inom järnvägsindustrin tillgängliga och kan hjälpa Er med allt från problemlösning till att förbättra Era underhållsrutiner för en optimerad drift.

Bo Nilsson är ingenjör inom mekanik och har mer än 30 års erfarenhet av järnvägsbranschen inom områdena boggier, hjulpar och broms. Bo har bl.a. varit VD för SAB WABCO Nordic AB under 10 år och SVP Sales för GHH-Valdunes.

Lennart Wikström är ekonom med mångårig erfarenhet av järnvägsbranschen med redovisning, bokföring och finansiering av bolag i internationell miljö som specialitet. Lennart har varit ekonomichef för Faiveley Transport Nordic AB.

 

service